banner_1

banner_1

Κάπελα
Στρ. Καλλάρη 7, 54622, Χάρτης,  Θεσσαλονίκη - Κέντρο, tel. 2312-206339
εστιατόριο-Κάπελα-φωτογραφία
Κάντε κράτηση Δωρεάν
Δυστυχώς δεν υπάρχει δυνατότητα Online Κρατήσεων για το εστιατόριο.
Το

εστιατόριο Κάπελα

σας καλωσορίζει σε ένα Ζεστό περιβάλλον. Το

Εστιατόριο Κάπελα

σας προσφέρει πιάτα βασισμένα σε κουζίνα Ελληνική. Από εκεί και πέρα οι πελάτες του <Η2>Κάπελα αλλά και του

greekeat.gr

, έχουν την δυνατότητα να διαβάσουν κριτικές για το

εστιατόριο Κάπελα

, να ενημερωθούν για

εκπτώσεις Κάπελα

αλλά και προσφορές του εστιατορίου. Τέλος, αν είστε στην περιοχή, αξίζει οπωσδήποτε να επισκευτείται το εστιατορίο

Κάπελα Θεσσαλονίκη - Κέντρο

. Για αυτούς που είναι στο

Κάπελα Θεσσαλονίκη

σίγουρα μια επίσκεψη θα σας πείσει!
Περιγραφή
Chef: Θωμάς Τσιώμας

Με όνομα παρμένο από την παράδοση των παλιών εστιατορίων, το εστιατόριο «ΚΑΠΕΛΑ» από το 2007 λειτουργεί στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, προσφέροντάς σας πιάτα από τη νέα δημιουργική ελληνική κουζίνα. Με σεφ τον εξαιρετικό κ. Θωμά Τσιώμα το «ΚΑΠΕΛΑ» σας προσφέρει μοναδικά πιάτα με φρέσκα και διαλεχτά υλικά. Σε ένα ωραίο και περιποιημένο περιβάλλον θα απολαύστε γευστικά και καλοσερβιρισμένα πιάτα.

Από το menu, για ορεκτικό, ξεχωρίζουμε «Ρολό μελιτζάνας», με χαλούμι, ντομάτα και δυόσμο, «Σπαράγγια τυλιχτά» με προσούτο και ζεστή παρμεζάνα. Μεγάλη ποικιλία από σαλάτες, ξεχωρίζουμε «Ψητά κολοκυθάκια» με ρόκα, μαρούλι, ανθότυρο και σάλτσα λεμονιού, αλλά και τη πρωτότυπη «Τραγανή» με iceberg, φινόκιο, σικορέ, με σος μέντας.Για κύριο πιάτο, εκτός από την πλούσια ποικιλία φαγητών της ώρας, διαλέγουμε ένα «Μοσχαράκι μαγειρευτό» με μαύρη μπύρα και λαχανικά σερβιρισμένο με ταλιατέλλες, ή «Χοιρινό φιλέτο» με κάστανα και σος Βισάντο. Αξίζει να δοκιμάσετε το πιάτο, που προτάθηκε από την εκπομπή «Chef on air» του Σκάϊ, στα δέκα καλύτερα ελληνικά πιάτα, το «Φιλέτο Κοτόπουλο σοτέ με σάλτσα μαστίχας Χίου και λεμόνι», που ο σεφ Τσιώμας παρουσίασε στην αντίστοιχη εκπομπή.
Οι φίλοι του ψαριού θα βρουν «Σολωμό σχάρας» με λαχανικά εποχής αλλά και ψάρια εποχής όπως «Ξιφία στη σχάρα». Εκεί που το «ΚΑΠΕΛΑ» πρωτοτυπεί είναι το καθημερινό μενού «Καρτελάκι», με πιάτα μαγειρευτού σπιτικού φαγητού σε πολύ προσιτές τιμές για καθημερινό γεύμα, ξεχωρίζουμε τη «Σούπα βελουτέ κίτρινης φάβας», ή τις «Φαρφάλες με σολομό και λιαστή ντομάτα», ή το «Μοσχαράκι κοκκινιστό με χοντρό μακαρόνι», αλλά και το «Σπαγγέτι με πράσινη σάλτσα από σπανάκι και μυζήθρα». Σκέφτεστε τίποτα καλύτερο για καθημερινό ποιοτικό, γευστικό και προσιτό στη τιμή φαγητό?
Ζητήστε για επιδόρπιο ένα «Μιλφέιγ» λευκής σοκολάτας ή μια «Μούς λάιμ». Συνοδέψτε το φαγητό σας με υπέροχο κρασί χύμα από το «Κτήμα Μίγα» Τιρνάβου αλλά και από μια πλούσια λίστα ελληνικών ετικετών. Το προσεγμένο, φιλικό σέρβις, με ανθρώπους έτοιμους να φροντίσουν τις ανάγκες σας, συμπληρώνει την εικόνα. Και όλα αυτά με την καλύτερη σχέση ποιότητας-τιμής.
Γενική βαθμολογία
Greekeat Chart








Συνοπτική

Κουζίνα
 
Ελληνική, Δημιουργική
Τύπος χώρου
 
Εστιατόριο
Περιβάλλον
 
Ζεστό
Μουσική
 
Μοντέρνα / Τζάζ
Ωρές λειτουργίας
 
Το εστιατόριο έκλεισε
Μέση κατανάλωση
 
15€ - 20€
Τρόποι πληρωμής
 
Μετρητά, Τιμολόγιο,   Visa,   Mastercard



Μενού
Πιάτα
Φρέσκο Ψάρι
Της Ώρας
Μαγειρευτά
Νηστίσιμα
Vegetarian
Πιάτα Ημέρας
Checklist
Take Away
Λίστα Κρασιών (42)
Σερβίρει μέχρι αργά (01.00)
Συνεστιάσεις
Bar Αναμονής
Εξωτερικός χώρος - Πεζοδρόμιο

* Με την επιφύλαξη κάθε δικαιώματος απαγορεύεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση κειμένων ή φωτογραφικού υλικού από ηλεκτρονικά μέσα ή άλλα μέσα ενημέρωσης χωρίς την έγγραφη άδεια του Greekeat.gr